Hypospádie

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem,zda lze píštěl,která se mi vytvořila po operaci hypospadie, operovat v lokální anestezii.Jsem po těžkém útazu hlavy a celková narkóza pro mě představuje velké riziko.Hodně mě to trápí a rád bych to vyřešil. děkuji za odpověď i ochotu, Martina N.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na tuto otázku bohužel nelze takto odpovědět. Doporučoval bych přímo probrat všechny možnosti operace s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: