Hysterektomie

Dobrý den, prosím o radu, zda můžu užívat po týdnu po operaci (odstranění dělohy )Wobenzym.Pokud ano, v jakém dávkování....Děkuji za odpověď. lena k

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenak! Ano, Wobenzym můžete užívat v běžné dávce udané výrobcem, nemáte-li jiné komplikace, o nichž nepíšete. Názory na účinnost proteolytických enzymů vč. wobenzymu se různí.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Růstové grafy ukážou
Články: Růstové grafy ukážou "budoucnost"
Růst a jeho sledování patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: