Ibalgin před operací

Dobrý den, mám 14 dní před plánovanou operací - TEP kyčle, mám problém také s artrózou. Na bolesti užívám Ibalgin (obvykle 2 tablety denně - ráno a odpoledne), Paralen mi moc nezabírá. Moje praktická lékářka mi užívání Ibalginu teď nedoporučila kvůli ředění krve - mám ho opravdu přestat užívat? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud to ty dva týdny vydržite na Paralenu bude to pro Vás lepší, zlepší se Vaše jaterní testy a bude snazší ředění krve po operaci a menší pravděpodobnost vnziku žaludečního vředu . Další možností ja pak Tramal či Novalgin.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: