Ibalgin v ranném těhotenství

Dobrý den, dnes jsem měla dostat menstruaci, místo toho mám slabou druhou čárku na tt.Problém je v tom, že tento týden jsem prodělala virózu a bolesti dutin a hlavy už jsem nevydržela a včera a předevčírem si vzlala Ibalgin 600.Každý den pouze jeden.Mohla jsem nějak případnému těhotenství ublížit?Děkuji Jana

Odpověď odborníka:

Ibalgin v této dávce by počínající graviditě neublížil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: