Imodium

Již několik měsíců mám řídší stolici, ale pravidelně ráno 1 x denně, bez příměsí krve či hlenu. Dcera mi zakoupila v lékárně na radu lékárnice jakési probiotika, musím říci, že stolice se po nich zlepšila. Jenže jsem je nedobrala celé a pak se to vrátilo. Tak mi opět zakoupila lék Imodium, jenže po tom se mi stolice zastavila a mám ji 1x do týdne. Imodium jsem si vzala 3x, 1x denně. Bolesti břicha nemám. Beru prášek na vysoký tlak, ale to už několik let. Nevím, čím by to mohlo být způsobené, žeby menopauza? Zkouším pít kefíry, tak uvidíme.Prosím o radu. Děkuji. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Nello, vzhledem k uvedenému příznivému účinku probiotik Vám doporučuji pokračovat dlouhodobě v jejich užívání. Řídká stolice může, ale nemusí souviset s hormonálními změnami během klimaktéria. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: