Implantat

Dobry den, Minuly tyzden mi bola vytrhnuta 6tka vlavo hore. Chcela by som sa opytat ako urgetne musim riesit implantat. Hrozi mi tym posun chrupu? Za odpoved vopred Dakujem. S pozdravom, Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po exktraci horní 6 je ideální před implantací nechat ránu zahojit 3 - 6 měsíců v závislosti na množství zbytkové kosti. Posunu zubu se v horizontu měsíců bát nemusíte. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: