Implantát horní stoličky

mam jit na implantat horni stolicky s doplnenim kostni hmoty,jenom pri mistnim umrtveni.Mam z toho velky strach a to bude pricinou,ze mi spadne hodne tlak a udela se mi zle.Lekare jsem na to upozornila,ale bylo mi receno,ze se to jinak nedela a ze to neboli.Je to pravda?A co s tim strachem?DEKUJI

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při stresu a strachu naopak krevní tlak stoupá. Lokální anestezii je velice účinná a kromě samotného znecitlivění skutečně nic neucítíte. Pokud máte skutečně velké obavy, mohl by vám lékař dát tzv. premedikaci - nějaký lék, který vás uvolní a sníží Váš strach. Jinak se ale nemáte čeho bát.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Nebát se implantátu | Od: Karel58 | 1.6.2009 22:23
Asi třetí rok mám implantát spodní stoličky. Lokální anestetikum v injekcím působí spolehlivě, bolest necítíte. Když to přijde "k sobě" je to lehce snesitelné. Vůbec těch 23 tisíc nelituji. Vzhůru do implantátu, buďte ráda, že na něj máte.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: