Imunita

Dobrý den, mám celoročně (kromě parného léta) rýmu a kašel. Dva roky mám diagnostikovánu bronchitidu, užívám Flutiform. I když mi lékař předepíše kortikoidy, po nichž se vyléčím, do dvou dnů mám opět rýmu a kašel a zhoršuje se mi dýchání. Už jsem brala nejrůznější vitamíny, ale stav, obzvlášť v chladném počasí, je stejný nebo horší. Po dvou letech se mi spirometr zhoršil.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doplnila bych ještě imunologické, alergologické vyšetření, ORL vyšetření k vyloučení alergické, infekční příčiny obtíží. U chronického kašle by se mělo také pomyslet na reflux žaludečních šťáv do dýchacích cest.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: