Imunita

Dobrý den,chtěla bych se zeptat kam by jste mě nasměroval od poloviny prosince mám již 3 neschopenku . Začalo to únavou bolestí nohou (žil)hlavy , horní čelistí.Dle PL viroza.Krevní testy OK.Do týdne střevní problémy - krevní testy - zánět v těle-přeléčen ATB.KOntrolní testy krve OK.Za týden vyrážka v obličeji (svědivá)plus bolest hlavy (neměla jsem ji poprvé)příčina nezjištěna- mám několik diagnoz od 2 kožních lékařů.V souč.době bolest v krku , tlak do uší , citlivá horní čelist, občas mi teče z očí.Na ORL mi dali sprey mommox . Navíc mám větry , postrádám chut k jídlu , ale jím nafouklá nejsem na teploty netrpím . Před 2 lety zánět na ledvině.TEd jsem brala augmentin na přeléčení zlatého stafylokoka v krku.Kontrolní výtěr OK. CHvíli asi 2dny jsem se cítila po přeléčení lépe.Ale hned po výtěru nastala opět bolest v krku.Omlouvám se , jestli je to dlouhé ,snažila jsem se stručně . Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. V prvé řadě by bylo potřeba doléčit postižení sliznic hrdla a lymfatických cest v této oblasti. DOporučil bych Vám Oscillococcinum 1xdenně 1 tubu v kombinaci s lékem Phytolacca decandra 9CH 3xdenně 5 granulí. K tomu je potřebné obnovit střevní mikroflóru, vhodným probiotickým přípravkem. Tím by se potíže měly v průběhu 14 dní až 4 týdnů zlepšit či vymizet.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: