Imunita

Dobrý den,ráda bych se zeptala,jestli mi můžete poradit,jaká vyšetření bych měla absolvovat.Asi před půl rokem mi najednou vyskočil krevní tlak na 150/98,jinak mívám spíše nižší.Od té doby mi neustále píská v uších.Mám neustále rýmu.Cítím se celkově slabá.Často mě bolí na prsou.Vyjdu schody do 3.patra a nemůžu popadnout dech.Jdu na půlhodinovou procházku a pak si musím jít lehnout,protože se neudržím na nohou.Je mi 33 a mám 2 děti.Jsem rozvedená,takže všechna starost je na mě.Trávím v práci cca 9 hod. denně.Dálkově studuji.Nevím,jestli třeba mé problémy nemůžou být způsobeny přetížením organismu.Teď jsem si pokoušela pravidelněji měřit kravní tlak: 4.1. 123/83,5.1. 140/91,8.1. 115/66,20.1. 122/73, 26.1. 117/66,3.2. 113/72,9.2. 137/93,23.2. 110/67,11.3. 110/98, takže spíše nižší.Poslední 2 měsíce mám i problémy s menstruací-hodně silné krvácení opakující se po 14 dnech. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Všechny problémy, které uvádíte, mohou být psychického původu - z vyčerpání organismu. Nicméně v takovýchto případech je vždy nutné nejprve vyloučit závažná organická onemocnění - srdce, plic, alergologické a ORL vyšetření, gynekologie. Pokud všechny tato vyšetření budou vpořádku, navštivte psychologa či psychiatra.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x