Imunita

Dobrý den, mám před sebou ještě cca měsíc užívání Uro-maxomu a včera jsem dostala od jiného lékaře Isoprinosine na 14 dní 2x3 tbl. Vím, že oba léky jsou imunomodulační. I přesto - mohu brát léky současně, nebo počkat ten měsíc musím? A když nemohu užívat současně, tak proč? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, abych se moha vyjádřit k užívání léků, je potřeba znát důvod, proč Vám je lékař nasadil, výsledky Vašich laboratorních výsledků, Vaši anamnézu. . Uro-vaxom nejspíše pro recidivující močové infekce ? Isopronosine z důvodu výskytu virových infekcí ?? U každého pacienta by se měla imunomodulační léčba posuzovat indivuduálně.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x