Imunita

dobrý den, po druhém porodu jsem tak trochu vykolejená, nálady, večer nebo i přes den se vnitřně klepu ale není to únavou fyzickou...stres nemám...dostala jsem antidepresiva citalec 5mg jednou deně, jenže jsem na to měla takovou šílenou reakci ,že mi musel být vysazen, ale zabralo to , nálady již nemám ale to chvění mám pořád, můžete mi poradit co s tím, nemyslím si že potřebuju AD, existuje něco jak posílit psychickou aktivitu nebo nevím jak to nazvat i bez AD, ale řikám po citalecu to bylo vše ok...děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Citalec není jediné antidepresivu, pokud Vám alespoň částečně pomohl, tak bych po konzltaci s Vaším lékařem zkusila jiný preparát, léků je v současné době na trhu opravdu velké množství a nelze předem odhadnou, jak na ně pacient bude reagovat. Dlouhodobé psychické vypětí opravdu může vést ke snížení imunity. S přechodnou antidepresivní léčbou mám u svých pacientů dobré zkušenosti. Jinak můžete zkusit bylinné čaje /meduňka, třezalka/, koncentráty s Aloe vera.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: