Imunita

prosim pani doktorko nevite co by mohla dceři ktera ma 2 roky zabrat na imunitku sjme před rokem lečeni rybomunylem alergie z krve žadna jine testy ješte nemame je mala jinak pořad skoro kašel v krku zehleneny a pak se slije dolu na prudušky a je podavan atb pořda dokola bereme singulair ale asi nezabitra pak davame xyzal ale všechno kratkodobe ja ji davam nejake homeo a imunit glukan ale asi nic nezabita už si nevim radynemate nejaky napda co by ješte se mohlo vyskoušet home davam jen jak je nemocna ja vim že to ma řešit ma alergolořka ale ja už jsme neštastna mam dve dcery vim že to muže všechno dostavat od me straši ze škiolky a ona je silnejši v rodine mame i slabe prudušky tak možna ma to muj manžel azse tvrdi že ma stale jako byknedlik v krku tak jestli nema to same už opravdu nevimděkuji Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý, i když u dcery nebyla prokázaná žádna alergie není vyloučeno, že se časem se nějaká nevyskytne. Léky co užívá Xyzal, Singulair - jsou volené správně. Léky je nutné užívat dlouhodobě, pravidelně. Pokud kašel a zahlenění bude přetrávávat přidalal bych i inhalační léky - korikosteroidy. Z doplňků jsou vhodná probiotika/např. Dophillus children/, pokud je hodně zhlaenněá tak bych doporučovala denně i 2x kapátkem propláchnout nos Vincenktou,nebo mořskou vodou. Doporučoval bych ještě doplnit ORL vyšetření, k vyloučení zvětšené nosní mandle.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: