Imunita a hiv

Dobrý den.Můžete mi ještě prosím odpovědět na tuto otázku? Jestli mohou kožní infekce,alergie(pokud se neléčí protože dotyčný neví že jde o alergii) ,snížená nebo zvýšená funkce štítné žlázy(žádné léky neberu),být takovou imunitní poruchou,která může prodloužit protilátkovou reakci a zapříčinit, že hiv testy budou negativní vždycky, i pokud bych byla pozitivní? Moc vám děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, alergie , špatná funkce štítné žlázy, kožní infekce nesnižují protilátkou odpověď na HIV. Je vhodné zopakovat negativní výsledek ještě po 3 měsících od prvního vyšetření.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: