Imunita - wobenzym

Vážený pane doktore, jsem půl roku po operaci nádoru ledviny a můj lékař mi na podporu imunity doporučil užívat Wobenzym. Mohu tento preparát užívat dlouhodobě bez nutnosti přerušení? Čím bych si ještě mohl imunitu podpořit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání Wobenzymu bych se řídila doporučením v příbalovém letáku, užívání delší než 2 měsíce byste měl konzultovat již s Vaším lékařem. Z další imunomodulačních léků mohu doporučit zelený ječmen, chlorellu - jsou to přírodní preparáty, které obsahují hodně vitamínů, antioxidantů, enzymů.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: