Imunoglukan a kojení

Dobrý den, pane doktore, ráda bych se zeptala, zda mohu užívat Imunoglukan nebo mateří kašičku během kojení ? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Imunoglukan je kontraindikován u pacientů po transplantacích a u pacientů , kteří užívají imunosupresiva. O kontraindikaci v době kojení není zmínka. Mateří kašička užívat můžete, pokud sama nereagujete na včelí produkty alergickou reakcí.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: