Imunoglukan a warfarin

Dobry den, beru vic nez pul roku warfarin, mohu k tomu brat imunoglukan na ovlivneni alergie??dekuji.

Odpověď odborníka:

Jess.
Tento doplněk stravy by podle složení neměl obsahovat vitamin K, takže jeho užívání by nemělo ovlivnit léčbu Warfarinem. Je ale dobré oddělit užívání imunoglukanu a warfarinu, tedy nebrat je oba najdnou. Imunoglukan je doplněk stravy a nenahrazuje klasickou léčbu alergií, proto se o vhodnosti jeho užívání poraďte se svým alergologem.

Mgr. Martina Ševčíková
Mgr. Martina Ševčíková

Specializace: Nutriční poradenství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: