Imunomodulace

Dostal jsem Isoprinosine mám ho užívat pět dnů pětkrát denně jednu tabletu, pět dní vynechat a pak zase pět dní pětkrát denně jednu tabletu....poté začít s Broncho-vaxomem týden v kuse a po třech týdench zase až do dobrání...je to správné? Navíc půjdu na vytržení krčních mandlí a tak nevím jestli je po zákroku vhodně užívat ten Broncho-vaxom? Děkuji

Odpověď odborníka:

U imunomodulačních léků se mohou volit různá schemata užívání sestavené pro konkrétního pacienta. Léky bych užívala dle doporučení Vašeho lékaře. Je běžné, že po tonsilektomie se dává kúra bakteriálními lysáty, mezi které Broncho-vaxom patří.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x