Imunoterapie ribomunylem...

Dobrý den,měl jsem 2x opakovanou spálovou tonzilitidu..poprvé nasazen Dalacin 300mg,po druhé Penbene 1.500.000 p.Doktorka ORL mi nasadila imunoterapii Ribomunyl ale také antibiotika V-Penicilin na opět opakovanou Angínu (po třetí) Chtěl bych se zeptat jestli JE MOŽNÉ současné užíváni antib.(V-Penicilin) a imunoterapie Ribomunyl?? Předem děkuji za odpověď.. S pozdravem Jakub

Odpověď odborníka:

Dobrý den, současné užívání obou léků nevadí. I když svým pacientům po dobu infekce doporučuji léčbu Ribomunylem přerušit a vrátit se k ní po překonané infekci. Do léčby přidejte ještě probiotika, abyste posílil slizniční imunitu, která je opakovaným užíváním antibiotik oslabená.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x