Imuran

Dobrý den, pane doktore, je mi 21 let a od 14 let mám ulcerozní pankolitidu a beru 50 mg Imuranu 2x denně. Chci se zeptat, zda Imuran může způsobit trvalou neplodnost. Vím, že před těhotenstvím ho budu muset po dohodě s lékařem vysadit, ale zda může i při vysazení způsobit neplodnost. Dítě mám v plánu přibližně za 2 roky. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Imuran neplodnost nezpůsobuje. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: