Incesantní sinusová tachykardie

Dobrý den, již několik let mám problém s tachykardií, prvně mi byla diagnostikována paroxysmální supraventrikulární tachykardie užívala jsem Propafenon 3x300MG, Isoptin 80mg. Anoryprin. Kvůli kolapsovým stavům změněna medikace na Rivocor 5mg, Nyní přehodnocena na incesantní v oblasti AV uzlu. tep v klidu až 260/min.chtěla jsem se. V třinci mi příliš nedoporučili katetrizační ablaci z důvodu možné implantace kardiostimulátoru. Velice mne to obtěžuje (kolapsové stavy, mžitky před očima, večer silné bušení a dušnost). Chtěl jsem se zeptat jak vysoká je možnost že mi bude kardiostim. implantován a dá se s ním potom aktivně žít? Snowboarding, in-line brusle. Děkuji velice za odpověď Ještě na Echu mi zjistili stopovou mitralní regurgitace do 1/3 jetu, pulmonální a triksupid. insuficience malá

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Leňo! Kardiostimulátor Vám podstatně zvedne kvalitu života! Pokud byla zrušena radioablace, pak je "budík" zřejmě v podstatě na cestě.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: