Infadin

Dobrý den, chci se zeptat jaká jsou rizika pokud jsem infadin vysadila jiz v šestém měsíci života dítěte. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko. V Infadinu je pro dítě velmi důležitý vitamín D, v případě jeho nedostatku může dojít k chybnému kostnímu vývoji Vašeho dítěte. Pokud nemáte opravdu dobrý důvod Infadin podávat nebo pokud dítěti zajistíte jiný zdroj tohoto vitamínu v dostatečné míře, můžete jej vysadit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: