Infantilní spazmy

Dobrý den Mojí dcerce je nyní 7 měsíců,když jí byly 3 měsíce,byly jsme s podezřením na Infantilní spazmy posláni na neurologii a následně na vyšetření EEG,které dopadlo výborně. Chtěla bych se jen zeptat,zda pokud dopadlo toto vyšetření dobře,je možné že by mohla epilepsii někdy v kojeneckém věku dostat? Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kateřino. Neznám bohužel projevy u Vašeho dítěte, které vedly k podezření na infantilní spasmy. Pokud bylo EEG v pořádku, pak je pravděpodobnost vzniku epilepsie malá, nicméně tento dotaz byste měla vznést na lékaře, který dceru na EEG vyšetření poslal. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: