Infarkt myokardu

mohu uzivat leky na hubnuti jablecny ocet s vlakninou kdyz jsem prodela infarkt myokardu dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Slimko! Jablečný ocet s vlákninou rozhodně užívat můžete. Co se týče léků na hubnutí, nevím jaké myslíte a jaký je Váš celkový zdravotní stav. Sibutramin (Meridia, Lindaxa) Vám po infarktu nedoporučuji. Orlistat (Allí) byste užívat mohla, ideální je hubnout bez těchto léků, s podporou odborníka - lékaře nebo nutričního poradce. Popsané je mou pracovní náplní, v případě zájmu mne můžete vyhledat v českolipském centru Isida www.isida.cz

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Střevní bakterie – pomocníci ke štíhlé linii?
Články: Střevní bakterie – pomocníci ke štíhlé linii?
Mikroorganismy žijící v...
Čtyři nejčastější škodliviny v naší potravě
Články: Čtyři nejčastější škodliviny v naší potravě
Dáváte při nákupu do košíku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Víte, jakou úlohu hrají při alergii protilátky?
Články: Víte, jakou úlohu hrají při alergii protilátky?
Pasivní přenos alergie...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: