Infekce

Dobrý den,na cevním mi byla diagnostikován infekce./přikládám výsledky/ Herpesin jsem vybrala tak,jak mi bylo předepsáno 5x denně 800 Herpesinu.Nové výsledky jsou ale stejné.Můžete mi poradit?Děkuju

Odpověď odborníka:

Pro léčbu pásového oparu nejsou rozhodující protilátky, ale klinický nález, tedy výskyt typické puchýřnaté vyrážky. Pokud došlo k vyhojení oparu, není třeba další odběry protilátek provádět, ani znovu léčit Herpesinem. Pokud se bude pásový opar opakovat, je možné proti tomuto podat očkování. Prosím, domluvte se s vaším praktickým lékařem o dalším postupu.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x