Infekce

Dobry den, je mi 15 uz asi 5 dnů mě trápí svědění a pálení v oblasti vstupu do pochvy(styk jsem ještě neměla ) . Mám dojem , že by se mohlo jednat o kvasinkovou infekci . K doktorovi je mi velmi nepříjemné chodit. Odezní infekce sama? Nebo si mužů poradit i doma? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Sama neodezní pokud se jedná o mykozu v lékárně je několik volně prodejných léků, poraďte se tam. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x