Infekce

Zdravím, zajímalo by mne jestli oboustranný zánět oční duhovek může souviset s mými gynekologickými problémy.Přesněji, do doby než mi našli chlamidie trich., bakterie E Coli a Gardnerellu vaginalis jsem neměla žádné problémy. Postupně co se léčím tak se projevy výtoku o sebe hlásí. chlamidie i E Coli jsou přeléčeny a mykoticky jsem negativní. Jsem ekzematička, která v době zánětu duhovek trpěla migrénami,měla zapálené fleky všude po těle.Jaké testy by se daly ještě provést, které by odhalily např. ložisko infekce? Vleklé potíže např. bakteriál. původu mě velice unavují a postoj mé gynekoložky mě velice znervózňuje. Prý mít gardnerellu vag. je zcela běžné!Veliký Dík a s pozdravem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jistě to souvislost mít může, bohužel jiná léčba než antibiotická není asi v klasické medicíně k dispozici. Pokud se vám gynekolog nevěnuje a potíže zlehčuje, uvažovala bych o jeho změně. Určitě bych se také objednala na ambulanci k dobrému a pečlivému imunologovi, tyto záněty v takovém rozsahu a chronické rozhodně nejsou běžné a mohly by nějakým způsobem signalizovat poruchu imunity, ale to jen spekuluji. Pokud bude imunologie bez nálezu, také se můžete obrátit na medicínu holistickou, která spolupracuje s klasickou a může léčit nepostižené části vašeho zdraví /holistická znamená celostní, patří tam homeopatie, tradiční čínská medicína, léčba stravou a mnoho mnoho dalších/. I tyto by byla cesta. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: