Infekce

Odfotila jsem Vam, me výsledky krve, které mi odebraly na me vyžádání, jelikož jsem stále pokaslavala a chtěla jsem vědět, jestli to nejsou kvasinky, nebo něco podobného. Zjistily mi, ze je nález. Už jedny ant. na týden jsem dobrala a ted mi zase daly jine, na týden bez toho, aby mi zase zjistily krev. . Je možné to vyléčit i jinou cestou po těchto ant.? Další věc, pokud jsem to dobře pochopila, mám i mikozu na plycích a doktorka mi celkové nic neřekla o tom, jen mi předepsala další ant. Co jsem si zjistila na internetu, tak bych mela mít dietu (skrz mykozu) žádné cukry a pečivo! ! Je to podle těch výsledků pravda, když mám asi ještě v tele chlamidie! ?? Už sama nevím, když doktor ani neporadí?!!! Rádi By jsme ještě miminko a ted boužel nic nebude (ale už mi je 30) a mám strach, že se to bude táhnout dlouho? !! Budou na mne stříhat ant. jako u jiných? ?!! Děkuji moc moc za rychlou odpověď! ! Macina

Odpověď odborníka:

Přílohy takto ofocené není možno přečíst písmenka jsou malinká, rozmazaná. Nicméně je potřeba rozlišovat - mykóza není totéž co mykoplazma. Mykozu na plících nemůže mít, to byste vypadala opravdu špatně a byla hospitalizovaná. Kvasinky v ústech, na mandlích ve výtěrech bývají často, není potřeba většinou léčit, vyplachujte ústa třeba vodou s citronem, omezte mléčné výrobky a kvasinky časem vymizí. Jiná věc je infekce chlamydiemi a mykoplasmaty, jsou to infekce středně závažné, kdy léčba bývá protahovaná. Antibiotika je potřeba užívat delší dobu, minimálně 14 dnů až 3 týdny. Antbiotika se užívají dle kultivačního vyšetření provedeném mikrobiologií. Léčba bývá úspěšná.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: