Infekce

Nedávno jsem prodělala zánět močového měchýře, chvilku předtím jsem měla antibiotika na průdušky a dva dny na to mě chytil močák, lékař mi dal lék (další antibiotika)na jeden den který trochu zabral a pak jsem problém řešila brusinkami a volně prodejnými léky. Když močák odezněl začal mi růžový výtok(údajně z brusinek), začala jsem brát laktobacily aby se vše srovnalo a teď poslední dva dny je z toho lehce krvavý výtok. HA beru několik let a menstruaci čekám až za týden. Může to být zánět nebo jen doznívají antibiotika ? Co s tím prosím ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud by krvácení bylo z močových cestech,měla byste bolesti při domočování nebo i v podbřišku a časté nucení na moč .Pokud tyto obtíže nemáte,je infekce v dolních močových cestách velmi nepravděpodobná a nejspíše začíná měnstruace,její termín se zánětem a účinkem antibiotik může posunout. Každopádně dbejte na pitný režim a teplo (nohy,nesedat na studené,po koupání výměna plavek za suché ap.),brusinky jsou pro prevenci opakování zánětu vhodné.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: