Infekce

Byla jsem u lékaře s pálením a řezáním při močení. Zjistilo se ze mam krev a bílkoviny v moči. . Paní doktorka mi předepsala antibiotika Augmentin který mi během 2-3 dnu pomohl od nepříjemnosti. Samozřejmne ho i tak celej do beru Ale od te doby co už nemám žádný pálení atd... se mi objevil bili tekutý nijak zapáchající výtok. V celkem velkém množství. Bez jediného dalšího projevu. Nevíte zda by to mohlo byt spojeny nějak s tím čim se lecim nebo co by to mohlo byt jiného? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Určitě máte mykosu, kvasinky. Objevují se velmi často po léčbě penicilinovým typem antibioka. Teď už to budete do budoucna vědět a je dobré vždy lékaře upozornit, že na to trpíte a těmto typům léků se vyhnout, protože je to velmi nepříjemná potíž. Kupte si Canesten crém, Macmiror na zavádění. Pokud to nepomůže, navštivte gynekologii. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: