Infekce

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,před třemi dny jsem myla nádobí a zabodlo se mi ucho od hrnku do palce na levé ruce v panice jsem na to kapala peroxidem vodíku a přikrla utěrkou kterou jsem měla po ruce,vzápětí jsem jela rychle na pohotovost,protože to nepřestalo téci,lékaři mi to sešili a poslaly domů.když jsem dorazila domů všimla jsem si že jsem na tu ránu nakapala 4 roky starý peroxid vodíku a dala na ránu útěrku od nádobí s kterou jsem právě utírala nádobí,po pár hodinách mi začala ruka otekat a celá bolet a výrazně objevovat žíly.Tetanus jsem dostala na posledy v roce 2002 a proto se ptám nemohl by tetanus vyprchat a dostavat infekci nebo je to jen tlakem ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je kolem rány otok a bolí /zřejmě se dostala do rány infekce, nějaká bakterie, ne tetanus.../, uhánějte zítra k obvodnímu lékaři, měla byste dostat antibiotika. Uvažování, jak jste se infikovala, nemá smysl, smysl má návštěvu u lékaře neodkládat!!! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x