Infekce

Uz 4 dny trpim na silne svedeni, paleni a podrazdeni pochvy a okoli, ale bez vytoku. stalo se to po nechranenem styku s novym partnerem. partner tvrdi, ze pred tim nemel sex delsi dobu (cca 2 mesice) a "nakazeny" nicim neni. kazdopadne jsme se milovali v prirode, den (a noc) bez radne hygieny... mohlo by to byt zpusobeno tim? pouzivam uz 3 dny canesten krem po kazde toalete (a samozrejme nasledne sprse). podrazdeni docela zmizelo, ale svedeni a paleni pretrvava. chtela bych se zeptat, zda se muze jednat o obycejnou kvasinkovou infekci nebo je to zanet nebo neco horsiho? a jestli s tim musim ke gynekologovi? a jeste, jak dlouho se muze v kuse uzivat canesten krem? predem moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Příčin Vašich potíží může být více. Pokud Vám potíže přetrvávají i přes nasazení Canesten créme, doporučuji Vám navštívit Vaši gynekoložku/gynekologa. Canesten může užívat dlouhodobě, ale užívání musí být odůvodněné, např. pro opakující se kvasinkovou infekci.
S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x