Infekce a kuři oko

Dobrý den. Chcem se zeptat, jestli je nebezpečné nebo nevhodné pri pohlavním styku praktizovat stimulaci vaginy prstama -rukou, pokud mám na prstu ruky kuří oko. Je možná nejaká nákaza vagíny od kuřího oka?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s jakoukoli infekcí bych se vyvarovala kontaktu se sliznicema, z pochvě je spousta bakterií, může se vše zinfikovat (vy partnerku a naopak).

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x