Infekce campylobacterem

2-letá dcera má po 4měsících s campylobakterem střídavě zácpu,průjem, jen hlen místo stolice, je to normální?je potřebné nějaké vyšetření či léčení.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je vhodné zkontrolovat, zda je stolice po mikrobiologické stránce v pořádku (například po užívání antibiotik někdy dochází k porušení správného složení mikrobiální střevní flóry, což má za následek poruchu vyprazdňování; léčí se dodáváním "správných bakterií" - laktobacilů, bifidobakterií). Dále je vhodné zkontrolovat, zda má dcera vhodné složení stravy. Jak stav a vyšetření stolice, užívání správných střevních bakterií, tak složení stravy doporučuji zkonzultovat s ošetřujícím dětským lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Co to znamená „normální osídlení kůže a sliznic“?
Vedlejší účinky biologické léčby často postihují kůži
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Články: Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Trávíte v nočních hodinách...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: