Infekce moč.cest

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, na váš názor. Před 14ti dny jsem měla zánět močového měchýře a na pohotovosti mi předepsali antibiotika Nolicin.Bolesti ustaly po dvou dnech.Den poté co jsem dobrala tato antibiotika se mi objevili nepříjemné pocity v pravé polovině břicha a ani nejde specifikovat přesné místo bolesti, protože to působilo po celé pravé ploše pod žebry.Bylo to ale jen slaboučké píchíní a pak to přešlo do o něco silnejšího píchání.Zašla jsem si s tím k praktickému lékaři a ten mě raději poslal na chirurgii.Tam mi prohmatávali břicho a nic.Nic mě nebolelo.Doporučili mi dietu,klid a studený obklad.Druhý den na konrtole mi udělali ultrazvuk a nic abnormálního nenašli.Dosud ale ty nepříjemné pocity mám.Už to není ale píchání ale spíše takové škrábání, ale stejně mám pocit že to moc neustává.Ještě bych měla zmínit, že před asi 4 dny mi začlo bolení v krku, které ale teď ustupuje a pravidelně beru antikoncepci.Dosud mi lékaři nedokázali říct co se mnou je a mám strach aby to nebylo něco vážného.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obtíže zažívacího traktu mohou být jedním z nežádoucích účinků Nolicinu, ale týkají se zejména doby, kdy ho užíváte, následně by se již objevovat neměly. Antikoncepce by na tyto obtíže neměla mít vliv. Doporučuji kontrolní vyšetření moči, neboť mohlo dojít ke znovuobjevení močové infekce, a vyšetření zánětlivých parametrů z krve.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x