Infekce mrsa

dobrý den, pracuji v nemocnici jako uklízečka , kde musím doházet 2xdeně na pokoj s MRSA již 3měsíce.i přes ochranné pomucky se bojím ,že toto onemocnění přenesu domu na své 2syny .kteří mají oslabenou imunitu.

Odpověď odborníka:

Tento typ stafylokoka napadá oslabené jedince, takže vy sama pravděpodobně neonemocníte, ale můžete se stát přenašečem. Doporučuji poradit se na mikrobiologickém odd. vaší nemocnice, jak správně byste měla postupovat.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: