Infekce, opar

Dobrý den, před třemi týdny jsem byla u lékaře kvůli svědění a pálení, bylo podezření na infekci či opar. Dostala jsem herpesin tabletky a lomazim mast. Problémy ustaly. Avšak v tuto dobu se problémy objevily zase. Protože jsem v Portugalsku na erasmu, chtěla jsem se zeptat, zda mohu používat herpesin mast. Nebo si zde mám vyhledat lékaře a dojít tam, děkuji.

Odpověď odborníka:

Mast můžete klidně použít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: