Infekce průdušek

Dobrý den chtěla bych se zeptat, zda musím ležet v posteli se zvýšenou teplotou, antibiotiky,tussinem...Mám zřejmě zánět průdušek. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bylo by to pro vaše tělo nejlepší, dopřejte mu to - odpočinek velmi podporuje léčení a je to taková chytrá prevence před možným opakováním infekce ( a to byste přece nechtěla ). Hezké dny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: