Infekce v tehotenstv

Dobry den, jsem tehotna a v 6 tydnu tehotenstvi jsem byla u doktora s mirnymi bolestmi v podbrisku. Vzal mi moc na bacterialni testy a ty byly pozitivni. Byla jsem pred pul rokem vylecena z chlamydie, je mozne aby i po vyleceni doslo k panevni infekci a poznalo by se to jiz z te moce? Dekuji za odpoved. S pozdravem Nancy

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně se spíše jedná o nějakou formu uroinfekce. Neléčená by mohla být pro plod nebezpečná, nicméně pokud je léčba včasná a vhodně zvolená, nemělo by plodu hrozit žádné nebezpečí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: