Infekce v tele

dobry den,mam dotaz jsme po opakovany angine mela jsme podle vyteru streptokoka ktery vyvolava anginu byla jsem na kontrolni vytery,krevni obraz a moc a vyter z krku je v poradku nejako hemoflobicky nalez nebo co a ze to se neprelecuje antibiotiky.brala jsem antibiotika zirann.dostala jsem doto kvasinkovou infekci tyden po jsme byla na tom krevnim obrzae a nasly mi zvyseny blich krvinek skoro 1500 je mozne ze to je tim ze sem mela kvasinkovou infekci a nebo tu anginu?jsem z toho vydesena rekli mi ze pujdu na podrobnejsi vysetreni ale bojim se abych nemela leukemii,nebo neco strasneho.dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Při streptokokové infekci samozřejmě dochází ke zvýšení počtu bílých krvinek, ale po přeléčení antibiotiky by se měl tento nález normalizovat. Přetrvávání vysokých hodnot může svědčit pro přetrvávající zánět v těle či pro různá onemocnění krvetvorby.je zapotřebí provést podrobnější vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: