Infekce z pití

Dobry den pane doktore, rada bych se Vas zeptala, minuly tyden jsem byla na brigade a mela jsem tam s sebou normalne petlahev s pitim. Odpoledne se mi z ni ale napila nejaka zamestankyne a protoze na me pusobila nedobre, mela jsem z ni pocit jakoby fetovala, mam tedka strach, jestli me nemohla necim nakazit. Sice jsem potom uz z te lahve nepila, ale nevim, jestli mi z ni nechtene nepila i jeste predtim nez jsem si vsimla toho,ze z ni pije. Prede Vam dekuji za odpoved. S pranim hezkeho dne, Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rád bych Vás uklidnil, pravděpodobnost přenosu nákazy touto cestou je mizivá. Nejspíš by se tak mohlo přenést průjmové virové onemocnění, pokud by hrdlo lahve znečistila neumytýma rukama po WC. To by ale nesouviselo s tím že je drogově závislá. Nemoci narkomanů přenášené krví (hepatitida B,C, HIV..) se takto naštěstí nepřenáší. Zdraví P.D.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: