Infekce žaludu ,rtu

Dobry den , 1. asi před 7 měsíci jsem byl na operaci s prstem protože jsem si ho do půlky přeřízl , kvůli infekci jsem bral asi měsíc a půl antibiotika a po jejich dobraní se mi na horní rtu udělali pupínky a pod žaludem bílý pruh + stopové množství bilkoviny (výtěry-Enterococcu faecalis, ostatní negat.) 2. jsem asi 14 dní po výkonu odstranění genitálních bradavic zákrok dopadl dobře a dostal jsem na to atibiotickou a mast ,1-2 oplachuji heřmánkem asi po týdnu užívaní se mi po žaludem udělali červené skvrny a po pár dnech začali lehce hnisat . je mi 18 let a už jsem zoufalí všechno jsem už jsem řekl svému urologovi ale chci slyšet na to nějaký jiný názor. Děkuji za vaší odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den. V případě kožních obtíží na penisu, obzvláště pokud jsou hnisavé, doporučuji vyšetření urologem nebo dermatovenerologem, je nutné nález vidět. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: