Infekcia

Dobrý večer!Mám strach,že prídem o končatiny od kolien dole.Liečia ma na neuroboreliozu,ale moj stav sa zhoršuje.Protilátky z moku som mala neg.,len mi objavili cysty neuroboreliozy,ale tie vraj moze mat hocikto.Mala som zápal nosných dutín,chytené priedušky a lymf. uzliny a vtedy začali moje problémy-mravenčenie,šklbanie,neskor el. výboje,potom mi to skočilo do kolen. klbov,teraz to tam pali,tiež vystreluje,mravčí,el. výboje a na EMG-predlžené kortikálni latence k DKK,centrálni kondukční čas predĺžený k LHK.Preto sa bojím.Mám veľké bolesti od kolien dole.Neviem,či mám ísť za obvodným,nech ma eštepošle na infekčné...Ďakujem!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval návštěvu lékaře ohledně konzultace dalšího postupu. Přesto se ale jedná spíše o neurologický problém, proto bych doporučoval konzultaci i na neurologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x