Infekcia

Dobrý deň!Pred 3-mi rokmi som mala v oblasti brucha fliačik po kliešťati cca 3 cm.Za 4 mesiace mi začalo mravčať na bruchu,potom páliť celá koža,mravenčiť od hlavy cez celú miechu,do noh a ruk, ráno som mávala stuhlú beder. časť, bolesť medzi lopatkami, niekedy za krkom, dosť som sa potila, búšilo mi srdce, mala som pocit opuchlých lícnych kostí, uzliny, bolel 1 kolen. kĺb a 1 kyčlový. Bolasom na MR - podozrenie na ložiská, a to 1 v krku a 3 medzi lopatkami a kontrola, ale tá nebola.Za 7 mesiacov mi to prešlo. Ja som si ten flak vtedy neuvedomovala, až teraz po 3 rokoch. Mala som zápal prínos. dutín, chytené priedušky a uzliny. A vtedy to začalo - zase mravenčenie od hlavy, cez miechu, do noh a ruk, zablok. celá krčná chrbtica, bolesti v bedernej časti, pretrvávanie bolest kostí dutín až tak, že sa mi zle dýcha nosom, ale na RTG O.K., bolesti svalov, a potom mi začalo praskať v kyčl. klboch, laktoch a kolen. klboch, a ptom, ako keby mi do nich niečo skočilo, mravenčí mi už aj v tkáňach a zase od kolien hore a dole.Reumu nemám-na to mi testy robili.Je zaujímavé, že mám predĺžené latentné vlny k DKK.Tak tam asi predsa niečo bude.Tiež mám slabšiu ľavú ruku a tam tiež centr. latentní čas predĺženy k LHK. Na MR ložiská 2 v oblasti mozgu a 2 v krku.Radiologovia sa zhodli, že to vyzerá na nejakú infekciu a signál zvýšený len pri moku.V likvore 20 OP a cysty borellia burgdorferi.Naj. sranda, že mám ís´t aj na roztrús. sklerózu, o kt. viem, že nemám,lebo aj neurologovia povedali, že tá sa prejavuje celkom inak.Teraz sa liečim vyše mesiaca na neuroboreliozu, ale nezaberá to. Stále pocit el. výbojkov, šklb. vo svaloch, sem - tam 2 čierne tečky pred očami(tak 2x za deň).Myslím, že pri neuroborelioze bolia len klby a mňa pri chodzi aj holene a to mravenčenie v tých tkáňach pri klboch.A borelioza je sťahovavá, ale mne sa to nes´tahuje. Myslím si, že sa mi tam muselo asi niečo dostať z dutín - nejaké víry, kt. napádajú nerv. sústavu. To by všetko vysvetlovalo. Veď nie je normálne, aby som sanemohla aj odblokovať. Rozmýšľam si zájsť na infekčné a k inému neur. Ako to vidíte Vy?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vámi popsaná symptomatika je velice zvláštní. Rozhodně bych ale doporučoval podstoupit testy na roztroušenou sklerózu, její průběh totiž někdy může být jiný než je obvyklé.Také bych znovu doporučoval vyšetření na neurologii a možná i vyšetření protilátek v mozkomíšním moku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Články: Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Pokud si myslíte, že je...
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Metabolické vyšetření
Články: Metabolické vyšetření
Metabolické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x