Infekční doba hpv

Dobrý den, před 4-mi lety jsem se nakazil papillovirem(bez projevů, pouze mi to později řekla partnerka, že ho má), Po 2 letech jsem zjistil, že jsem nakazil papillovirem jinou slečnu(tak jsem zjistil, že jsem se nakazil s tou první) Moje otázka je: Jsem tedy stále infekční i po 4-řech letech? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Šimone. Pokud se domníváte, že máte infekci papilomavirem a domníváte se tak jen proto, že obě Vaše sexuální partnerky papilomavirus mají, pak bude nejlepší, když se necháte vyšetřit a infekci tak definitivně potvrdíte nebo vyvrátíte. Na urologii by Vám mohli provést vyšetření (stěry z močové trubice), které pravděpodobnou infekci prokáží. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: