Infekční mononukleoza

Dobrý dem, můj přítel je v nemocnici s infekční mononukleozou. Mám jen jediný dotaz, na který se zdráhám zeptat přímo lékaře v nemocnici. Kdy se budeme opět moci líbat. A není nebezpečná v jeho situaci pusa na tvář? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vzhledem k tomu, že jste jistě byla v kontaktu s přítelem před vypuknutím infekční mononukleózy, je pravděpodobné, že jste se již nakazila nebo že jste již někdy v minulosti infekční mononukleózu prodělala. Proto bych se obyčejné pusy nebála.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: