Infikovaný hmyz

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda bych měla navštívit lékaře, pokud mám na noze malichernou věc - obyčejnou modřinu, ale po štípnutí hmyzem. Jsem si jistá, že jsem se nikde nepraštila a ta modřina je hodně výrazná a mám ji již 14 dní.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych ještě počkat, zda otok a modřina neustoupí. V případě, že ne, bych doporučoval konzultaci u ošetřujcího lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: