Infkce,otrava krve nebo planý poplach?

Dobrý den, zarůstal mi nehet a tak jseem šla k chirurgovi. ten mi před čtyřmi týdny udělal malý zákrok kde mi odebarl kůži a pohnul nehtovým lůžkem. Stehy jsem měla dva týdny. Po vyndání stehů mi pořád hnisá palec,jakoby z kořenu nehtu.Pořád to bolí a palec je zarudlý,navíc mi není moc dobře a mám zvýšenou teplotu. Mohlo by jít o nějakou infekci nebo otravu krve? Děkuj za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den,problém,s nímž se potýkáte,zdaleka není "banální".Nezbývá,než znovu kontaktovat ošetřujícího chirurga,vaše trápení je pokračováním původního stavu.Rozhodně se nestyďte a neváhejte.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Co to znamená „normální osídlení kůže a sliznic“?
Vedlejší účinky biologické léčby často postihují kůži
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Články: Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Trávíte v nočních hodinách...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: