Info

DOBRY DEN ,CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT NA SYNA, MÁ 7 LET A MÁ PRÝ OBROVSKÉ NOSNÍ MANDLE ,JAKÉ JE TAM RYZIKO PŘI TÉTO MENŠÍ OPERACI??BUDOU MU TO DĚLAT PŘI USPÁNÍ ,TAK NEVÍM JESTLI TO MUŽE PAK VNITŘNĚ KRVÁCET A JÁ BYCH SI TOHO NEMUSELA VŠIMNOUT A BOJÍM SE ŽE BY TŘEBA MOH PO OPERACI KRVÁCET VNITŘNĚ DELŠÍ DOBU JE TO MOŽNÉ?.dĚKUJI .

Odpověď odborníka:

Dobrý den Simono! Odstranění nosní mandle se není třeba bát, komplikace při této drobné operaci jsou velmi vzácné. Ponechání nosní mandle bez operace, zvláště pokud je nosní mandle vašeho synka "obrovská " má také svá rizika - zvětšená nosní mandle je v organismu ložiskem infekce , které může být příčinou opakovaných zánětů a také může způsobit poruchu sluchu. Pokud jde o krvácení, větší krvácení byste jistě nepřehlédla (příměs krve v ústech, popř. zvracení natrávené krve), drobnější krvácení vyloučí ORL lékař při kontrolním vyšetření zhruba 2 týdny po operaci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: