Infrasauna - kardiak

Zdravím. Jsem kardiak - vysoký tlak, fibrilace síní vedoucí k arytmii (nyní čerstvě po ablaci - tj. se arytmie může vrátit), hypertenze plic. Beru kromě jiného i warfarin. Mohu jít do infrasauny, když bude mít nízkou teplotu? Např. 30 stupňů. Děkuji

Odpověď odborníka:

Z mého hlediska ne, poraďte se s vaším kardiologem

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x